U ponudi više od 300 dizajnova i dimenzija kutijaKupi sada!

U ponudi više od 300 dizajnova i dimenzija kutija
Kupi sada!

RAJČIĆ & RIBIČIĆ d.o.o.


Rajčić & Ribičić d.o.o. je firma utemeljena 2009 godine. Sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska. Prvo skladište s mješovitom robom otvoreno je u Brelima potom u Zagrebu gdje je danas sjedište firme.

U početku firma se bazirala na uvoz repromaterijala i hobby programa, no ubrzo se prebacila na uvoženje različitog asortimana prema potrebi kupca, jer naš cilj je omogućiti što veći izbor proizvoda po niskim cijenama hrvatskim kupcima i šire. S time se otvorila naša prva maloprodajna trgovina u Ul.grada Vukovara 226e, no ubrzo radi širenja asortimana i proizvodnje 2014. otvoreno je carinsko skladište, te osnovana podružnica u Splitu (Repromaterijali Ana). Naknadno se Rajčić & Ribičić d.o.o širi na istočno tržište te je osnovan Hobi-repro centar d.o.o. Mostar (BiH). Krajem 2014. godine izvršeno je preseljenje Hobi reprocentar d.o.o. Mostar (BiH) u poslovni i skladišni prostor čime su ostvareni preduvjeti za stvaranje respektabilne veleprodaje u Bosni i Hercegovini.

Veleprodajno sjedište koje se trenutno nalazi na Heinzelovoj omogućuje velikim kupcima da svoj posao grade zajedno s nama. Rajčić & Ribičić d.o.o opskrbljuje poduzetnike,škole,udruge,hobiste, vlasnike maloprodaje, cvjećare, umjetnike, srebrnare, kolekcionare i trgovce poludragim kamenjem sa svojim širokim spektrom asortimana.

Rajčić & Ribičić d.o.o. isto tako uvozi za svoje klijente iz Europe proizvode iz Kine na kontejnerskoj bazi. Što to znači? Naša firma više puta godišnje posjećuje Kinu, gdje imamo svoje agente i za naše klijente naručujemo robu po njihovoj mjeri, pri tome slažemo najbolje cijene s dobavljačima iz Kine,vršimo pregovore za vas i uvozimo u hrvatsku uz 5% provizije.

Rajčić & Ribičić d.o.o. , potiče rast hrvatske ekonomije sa otvaranjem tvornice u dalmatinskoj zagori i s time vraća život u hrvatska sela, jer smatramo da je bitno da i mladi imaju priliku ostati u svom rodnom kraju te se zaposliti.


Adrese (Rajčić & Ribičić d.o.o.):
Maloprodajna i veleprodajna trgovina:
Ulica grada Vukovara 226E, 10000 Zagreb

Skladište i veleprodaja:
Heinzelova 66, 10000 Zagreb

Proizvodnja:
Stara škola, 22323 Nevest


Kompanije i maloprodajne trgovine u kojima možete pronaći naš asortiman:
Zagreb:Ulica grada Vukovara 226E, 10000 Zagreb (Repromaterijali)
Pula:Labinska ulica 2, 52100 Pula (Repro Istra)
Zadar:Ulica Ante Starčevića 23, 23000 Zadar (Repromaterijali Zadar)
Split:Vukovarska ulica 184, 21000 Split (Repromaterijali Ana)
Bjelovar:Dr.Ivše Lebovića 21, 43000 Bjelovar (Hobbytex)